Svartamasken.com - Logotype

Senaste bilderna

Resan till Nürburgring med Volvo 745 GLT 1989
27 st bilder
Blandade racingbilder del 1 av Christer Ljungaeus
20 st bilder
Visa alla»

Annons - Trackstar


Artikelarkivet

Pressrelease från Christian Betting Team Sweden


STCC-tipset är avklarat efter en stenhård säsong. Foto: julleweb.com


Nu väntar det tuffa slutspelet i F1-tipset. Foto: Eric Lindgren

Nu är årets tuffa säsong av Svarta Maskens STCC-tippning över och efter en riktigt hård och tuff säsong så lyckades Christian i finalracet ta sig förbi sina konkurrenter och ta den åtråvärda förstaplatsen. Han har legat en bit bakom sina konkurrenter nästan hela säsongen men när det drog ihop sig till säsongsavslutning visade Christian sin klass och att hårt arbete verkligen lönar sig. Att han har legat sjuk med närmare 40 graders feber veckan innan finalracet och att hans medverkan länge var osäker gör ju inte hans prestation mindre heroisk. Att i sista stund kunna resa sig från sjuksängen strax innan deadline på fredagskvällen för att logga in och erlägga det avgörande tipset måste ses som en bragd av stora mått, det luktar både Jerringpris och Bragdguld.


”-Jag fattar inte att det är sant, jag är överlycklig. Det här är det bästa som har hänt mig!” ropar Christian när vi når honom på en knastrig telefonlinje från teamets säsongsavslutningsfest på Grand Hotel. Christian hälsar också att han vill tacka alla sina teammedlemmar som har slitit hårt hela säsongen och har varit tvungna att avstå från datoranvändande de tider Christian har varit inloggad för att avlägga sina tipsrader. ”-Utan dem hade det inte varit möjligt” säger Christian och fortsätter med att han vill tacka alla sina sponsorer som har ställt upp denna säsong och han hoppas på ett fortsatt bra samarbete i framtida satsningar. ”-Om folk bara kunde förstå vilka uppoffringar man måste göra för att ro i land en sådan här satsning, jag vill än en gång tacka teamet, mina samarbetspartners och mina sponsorer. Jag vill även tacka mina konkurrenter som trots en tuff och tight säsongsavslutning kört ett schysst race hela vägen”

Trots denna storslagna seger så är inte Christian helt nöjd med säsongen. Så fort firandet av STCC-tips-Guldet är avklarat så kommer hela teamets fokus läggas på de avslutande tävlingarna i Svarta Maskens F1-tippning. Efter en medioker sista deltävling där Christian kammade noll så kommer nu teamets alla resurser läggas på att försöka ta ikapp de poäng som fattas upp till täten. Teamchefen säger att ”-Vi får ta på oss det dåliga resultatet i den senaste F1 tävlingen, hela teamet jobbade verkligen stenhårt på att ta hem STCC-titeln och tyvärr så kom då F1-tippningen lite i andra hand. Det handlar om en resursfråga och som det lilla teamet vi är så har vi inte riktigt de resurserna att satsa fullt ut i två mästerskap samtidigt men till de avslutande F1 tävlingarna kommer både teamet och Christian vara mer taggade än någonsin och räknar med att vara med och fightas om en toppplacering ”ända in i kaklet”.”

Avslutningsvis hälsar Christian att han ser fram emot en lång och kall vinter med isfria rutor på bilen.

Mvh
Pressansvarig för
Christian Betting Team Sweden

Fler artiklar

RSS icon  Prenumerera på Svartamaskens artiklar!
Senaste videoklippet

0/svart_stor.jpg


Annons - AffärsskolanAnnons - JokernAnnons - MerchandiseAnnonsera här